Lay All Your Love On Me

HERNEMING OP HET LANDJUWEELFESTIVAL IN GENT!
Wo. 31/10 om 16.00u
CAMPO nieuwpoort
Duur: 1u15’
Meer info: www.landjuweelfestival.be
Een voorstelling van Annelies Bruneel, Filip Tielens en spelers van ToViKiTo/Toneel4 Spel Linde De Greef, Lisa De Greef, Milan De Ridder, Zeno De Ridder, Annelore De Witte, Vincent Dupont, Elisabeth Eneman, Emilie Samyn, Yamina Zahi, Brecht Vermeesch, Raphaël Vleminckx, Chloë Van Wonterghem Ontwerp affiche Zeno De RidderData Bekijk hier de trailervan onze voorstelling.

Van de eerste kriebels over de eerste kus tot het eerste of misschien wel zoveelste liefdesverdriet om de persoon die je mist of misschien wel nooit hebt kunnen bereiken maar van wie je nog steeds droomt, ’s nachts of overdag wanneer je in je bed of in de trein zit of bij die film die je laatst zag en zo pijnlijk herkenbaar was net toen zijn of haar ouders de kamer binnenkwamen of hoe jij die openingszin ook gebruikte tijdens jullie eerste date die zo niet mocht noemen omdat jullie vrij wilden zijn en ongebonden, maar het kind moet toch een naam krijgen – willen we wel kinderen? – dus noemen we het maar liefde. 

Annelies Bruneel en Filip Tielens maakten eerder al voorstellingen met jongeren. Lay All Your Love On Me is hun eerste samenwerking. Ze zijn beiden gefascineerd naar hoe beelden gemaakt kunnen worden in een theatervoorstelling, en naar de manier waarop verschillende vormen van communicatie (taal, muziek, beweging) samen sterker kunnen raken dan elk afzonderlijk. Als we het zo herlezen, klinkt dit bijna als een definitie van de liefde. Eén + één = drie.

Site Rood Gras, theaterprojecten van Filip Tielens.